A czy w punkcie 4 pracownik merytoryczny nie może przekazać faktury do księgowości i w punkcie 5 księgowość zamykałaby jako NAS z przypisaniem do klasy 3220? Wtedy księgowość miałaby cały czas podgląd do faktury
Można tak zrobić, ale wtedy z kolei pracownik merytoryczny traci dostęp do tej faktury.
Ma do niej cały czas dostęp w module Monitorowanie, więc nadal może podejrzeć fakturę.
@Lukaszz jest dokładnie tak jak opisała @KatarzynaZ . Sprawdziłem na szybko na wersji 26.202.6 B idąc po kolei wg schematu 1) wpływ do sekretariatu/kancelarii - rejestracja w rpw 2) przekazanie do merytorycznego 3) merytoryczny dodaje plik opisu faktury, zbiera akceptacje i przekazuje do księgowości 4) księgowości kończy jako NAS, a merytoryczny cały czas ma podgląd w monitorowaniu
Wiem o możliwości dostępu z poziomu monitorowania, ale dla pracowników byłoby wygodniej, gdyby mieli spis faktur w jednym miejscu. Niestety jest to raczej niewykonalne, więc pewnie zostanę przy dostępie z poziomu monitorowania + dodatkowo utworzyłem rejestr faktur w EZD.