Dzień dobry,
Proszę o pomoc.
Muszę dla małżeństwa wysłać jeden ten sam dokument tylko jeden stworzony musi być tradycyjnie a drugi pod wysyłkę elektroniczną.
W taki przypadku tworzę dwie a/a? Dla wersji elektronicznej a drugi dla papierowej?
Dzień dobry,
Proszę o pomoc.
Muszę dla małżeństwa wysłać jeden ten sam dokument tylko jeden stworzony musi być tradycyjnie a drugi pod wysyłkę elektroniczną.
W taki przypadku tworzę dwie a/a? Dla wersji elektronicznej a drugi dla papierowej?
w moim odczuciu a/a jest jedno. nie tworzy się wielu a/a dla 1 pisma
A jak potwierdzić kopię za zgodność z oryginałem stworzony i wysłane dokument droga elektroniczną
W EZD jest coś takiego jak uwierzytelnienie dokumentu (podpisu lub akceptacji). Można je dodać do pisma podpisanego elektronicznie i wysłać razem z pismem przez PUH albo wydrukować i włożyć do koperty.
Bardzo dziękuję za odpowiedź.
A co w przypadku a/a? Pytanie wysłałam wyżej. Będę wdzięczna za odp.
Roksi cokolwiek nie wysyłasz ze sprawy i nieważne jakim sposobem musi Ci pozostać ślad w sprawie, tak jak Ci odpowiedziała annakosk a/a jest jedno, masz to samo pismo z tą samą treścią, tylko wysyłasz na dwa sposoby - jedni papierowo, drugie elektronicznie. Zawsze możesz dodać notatkę do sprawy i opisać sytuację. Zastanawia mnie jedno - ten sam dokument ale wysłany na dwa sposoby - z czego to wynika jeśli to nie tajemnica?
Dzięki.
Wysyłka do małżeństwa, jeden ma e-doręczenia, u drugiego idzie tradycyjna pocztą.
A pismo jest adresowane na obu małżonków razem? Czy do każdego wysyłasz oddzielne pismo?
Moim zdaniem, oba wysyłasz elektronicznie. Jedno PURDE, drugie PUHem.