Przypisywanie autorstwa jednemu użytkownikowi

Dzień dobry! Czy ktoś spotkał się z sytuacją kiedy wystawianie zadania zostawało przyznane innemu użytkownikowi ? W Kancelarii pracuje 5 osób, pracownicy dekretują pisma ale dekretacja jest przypisywana najczęściej 1 i temu samemu pracownikowi. Wg mnie to spory błąd, ponieważ wszystkie akcje w systemie powinny mieć rzeczywistego autora. Dysponuję screenami, mogę pokazać.

Za wszelkie podpowiedzi będę wdzięczna,
Gizela

Podobna sytuacje ma miejsce z książkami nadawczymi, autorstwo jest przypisywane innym pracownikom urzędu, a nie ich rzeczywistym autorom czyli pracownikom kancelarii.

Dzień dobry,

mam pytanie - jak skonfigurowane są konta tych 5 pracowników? Czy każdy ma swoje a może utworzono 6-te konto techniczne (wspólne) i pracownicy wchodzą na nie w trybie zastępstwa a może każdy pracownik Kancelarii ma więcej niż jedno konto (więcej niż jedną rolę).

Czy każdy z pracowników ma takie same uprawnienia?

Na jakiej wersji EZD RP pracujecie?

Dziękuję i miłego dnia,
Tomasz Skwarka

Pracujemy na wersji 20.27.1, sprawdziłam użytkownik nie jest członkiem, żadnej grupy zadaniowej. Każdy z pracowników pracuje na własnym koncie, w zaistniałej sytuacji nikt nie pracował w zastępstwie.