Dzień dobry,
czy można anulować/wycofać zadanie omyłkowo wysłane do innego pracownika?Pracownik ten wysłał mi wcześniej wniosek do wiadomości, który chciałem, po wprowadzeniu zmian zarejestrować, jako NAS. Niestety, nie zarejestrowałem wniosku po edycji, tylko wysłałem z komentarzem do tegoż pracownika i dokument wraz z historią obiegu zniknął (jest jedynie w “Monitorowane”).
Grzegorz1, po pierwsze napisz jaką wersję systemu posiadasz A czy B - czy możesz napisać co to za dokument:
- to dokument, który dołączył pracownik,
- to pismo wpływające które zostało zarejestrowane w RPW przez pracownika i zostało przekazane do Ciebie?
Jakie zadanie wystawił do Ciebie pracownik - do wiadomości? przekazał Ci pismo za pomocą używając opcji przekaż?
Czy próbowałeś szukać dokumentu w wyszukiwarce - sekcja wyszukiwanie? Sk0ro widzisz dokument w sekcji Monitorowanie to jaki jest widok - możesz wrzucić zrzut ekranu?
Jak jest moduł Monitorowanie, to może to być tylko wersja B.
Do czasu kiedy zadanie nie zostało podjęte przez inną osobę można w Monitorowaniu wybrać opcję “zmiana odbiorcy przekazania”. Jeśli jednak już go podjął to musi go odesłać samodzielnie