Wgląd do spraw dla wszystkich pracowników danej komórki

Czy jest taka możliwość aby pracownicy w danej komórce organizacyjnej na stałe widzieli prowadzone w tej komórce sprawy (do wglądu wszystkie dokumenty), w tym sprawy zakończone ale w inny sposób niż Nadaj dostęp albo Udostępnij do wiadomości?

Dzień dobry,
wydaje mi się, że jest to widoczne w Spisie spraw. Należy zwrócić uwagę, że domyślnie sprawy są przefiltrowane do spraw zalogowanego użytkownika. Po odznaczeniu checkboxa “Moje sprawy” - użytkownik zobaczy sprawy całej komórki organizacyjnej.

Przeglądanie spisu spraw – Podręcznik użytkownika systemu EZD RP

Pozdrawiam,
Tomasz Skwarka

Ale ja chcę zobaczyć pisma w sprawie, którą prowadzi moja koleżanka z Wydziału, która tak jak ja wystawia decyzje. Jak zadzwoni np. z zewnątrz lub ktoś z wydziału finansowego, żeby sprawdzić np. datę na decyzji lub kwotę to nie będę mogła udzielić mu informacji. Wtedy muszę tego kogoś przełączyć do koleżanki zamiast sama sprawdzić. Zbędna strata czasu.
Z poziomy Spisu spraw widzę tytuły spraw prowadzonych w danej komórce organizacyjnej i kto je prowadzi ale tylko do swoich mogę wejść i podejrzeć pisma.

Wydaje mi się, że uprawnienie umożliwiające uzyskanie dostępu do spraw (wtedy ich znaki zostaną podlinkowane i będzie można do nich wejść) - nazywa się Sprawy.Podglad
Takie uprawnienie na odpowiednim poziomie trzeba by było nadać pracownikom i sprawdzić czy to zadziała.

P.S. Warto też rozważyć inny pomysł a mianowicie tzw. współdzielenie spraw (np. w trybie odczytu) - może ten efekt byłby wystarczający zamiast nadawania uprawnienia? Do przemyślenia.

Pozdrawiam,
Tomasz Skwarka

Dzień dobry, żeby mieć podgląd do spraw innych pracowników komórki organizacyjnej trzeba mieć przypisane dodatkowe uprawnienia.

Dzień dobry,

czy uprawienie Sprawy.Podgląd to jest właśnie to czy potrzeba jeszcze jakiegoś innego?

Pozdrawiam,
Tomasz Skwarka

Zgadza się to był problem nadanych uprawnień.
Dziękuję za pomoc