Dzień dobry, potrzebuję instrukcji krok po kroku przy rejestracji pisma z nośnikiem.
Czytałam inne wpisy na ten temat, ale ja nadal nie wiem jak to zrobić…bo mam dodatkowo załączniki których nie odwzorowuje… 
Przesyłka zawiera:
- pismo przewodnie - ma 1 str wiec mogę je w pełni odwzorować
- załączniki:
-zdjęcia produktów
- zestawienia produktów w formie tabelek
(Liczba stron zdjęć i zestawień załączników przewyższa 20 (mamy ustalone w firmie ze do 20 str odwzorowujemy) więc ich nie będę odwzorowywać)
-płytę dvd - zawiera zdjęcia produktów tylko w kolorze (nie będziemy ich drukować i odwzorowywać)
Z góry dziękuję za pomoc 
Przy rejestracji korespondencji wybierasz Odwzorowanie w trybie mieszanym i wstawiasz odpowiednie liczby:
-
pismo przewodnie - pełne odwzorowanie
-
załączniki: -zdjęcia produktów (penie lub niepełne odwzorowanie w zależności od ilości stron)
- zestawienia produktów w formie tabelek (Liczba stron zdjęć i zestawień załączników przewyższa 20 (mamy ustalone w firmie ze do 20 str odwzorowujemy) więc ich nie będę odwzorowywać)- niepełne odwzorowanie (skanujesz 20 stron)
-płytę dvd - zawiera zdjęcia produktów tylko w kolorze (nie będziemy ich drukować i odwzorowywać) (nośnik włączony w całości lub nośnik niewłączony).
To dla EZD wersji A
Czy obowiązują jakieś ograniczenia dotyczące rozmiaru plików?
Na przykład: czy nośnik odwzorowany w całości może mieć kilka GB, czy obowiązuje standardowy limit załącznika (500 MB)?
Jeśli istnieje ograniczenie wielkości załącznik to czy wszystkie pliki powyżej np. 500 MB należy oznaczać jako „Skład Nośników Danych Niepełny”?
Dodatkowo: czy można przesłać wszystkie pliki znajdujące się na nośniku w oryginalnej formie, czy powinny one zostać wcześniej spakowane do jednego pliku (np. jako obraz .iso lub archiwum .rar)?
Dzień dobry, dziękuję za pomoc