Możliwe błędne zaznaczenie kilku opcji przy radiobuttonach podczas wyboru uczestnika

Mały błąd. Będąc w sprawie z minimum 2-oma uczestnikami, przy dodawaniu pisma z szablonu i zaznaczeniu checkbox-a (Wybierz uczestnika do szablonu) można zaznaczyć więcej niż 1 radiobutton (przysuwając wskaźnik myszy do, odsuwając i klikając obok. Działa po kilku próbach.).
Błąd być może wynika z błędu programisty ponieważ dla tagu brak atrybutu “name”.

Dotyczy wersji 21.7.7 i 21.11.11 (B)

Stosując się do wskazówek udało mi się zaznaczyć dwa kontakty w sprawie jako uczestników szablonu, ale żaden adres nie wskoczył do treści pisma

Dane adresata są wstawiane gdy w szablonie są użyte zakładki dotyczące adresata, (np. ezdAdresatNazwa, ezdAdresatAdresUlica). W pierwszej chwili pomyślałem, że może to nieudokumentowana funkcjonalność pozwalająca dodać kilku adresatów (co by się mogło przydać przy niektórych szablonach) jadnak próby dodawania cyfr pomiędzy fragmentami nazwy zakładki (np. ezdAdresat1Nazwa, ezdAdresatNazwa1) nie spowodowały wstawienia danych drugiego uczestnika.

Wybrałem zły szablon dokumentu poprzednim razem. Dziś używając szablonu z zakładkami dotyczącymi danych adresata wygenerował mi się dokument z jednym adresatem - tym, którego jako pierwszego zaznaczyłem - w tym przypadku Jan Nowak