Brak opcji akceptuj na pliku otrzymanym w zadaniu udostepnij do realizacji z ppcja edycji

Brak opcji “akceptuj” na pliku otrzymanym w zadaniu “udostepnij do realizacji z opcja edycji”. Po naniesieniu poprawek na piśmie w formacie docx nie mam możliwości jego akceptacji - czy to kwestia uprawnień?

Dzień dobry,
opcja “akceptuj” pojawiłaby się, gdyby zadanie zostało wystawione “do akceptacji”.

Nie zgodzę się z @Dominika ponieważ właśnie przetestowałam to na wersji testowej EZD RP.

Udostępniłam sobie (z jednej roli na drugą) dokument ze sprawy z opcją edycji i po zaznaczeniu otrzymanego dokumentu opcja „Akceptuj" była widoczna w menu bocznym.

Może pomóc najprostsze odświeżenie strony. Czy były wykonywane testy również na wersji testowej i czy tam system zachowuje się tak samo? Czy jest to jednorazowy przypadek, czy problem występuje za każdym razem przy takim udostępnieniu?

Tak, podczas udostępniania dokumentu musi być zahaczona opcja z edycją to nam weryfikuje możliwość Akceptuj.

Problem występuje przy każdym udostępnieniu z opcją edycji. Na testowym EZD RP mamy już wersję B i tam tego problemu już nie ma bo sa dostępne inne funkcjonalności ale puki co pozostaje nam: wystawiać zadanie do akceptacji/ do realizacji z opcją wkładu własnego albo współdzielenie sprawy aby była możliwa np. dwustopniowa akceptacja( obecnie pracujemy na wersji A EZD RP)?