W jaki sposób zmienić rozmiar obszaru wydruku dla RKW?

Proszę o informację w jaki rozszerzyć wydruk RKW (etykietę ?). Pomimo wpisania własnego rozmiaru i typu, system nadal generuje mi wąski pdf. W jaki sposób ustawić szerszy obszar ?
Skutki:
Pomimo posiadania fizycznych etykiet 89x36 mm, nie można ich wykorzystać gdyż przy długiej nazwie adresata, system wykorzystuje 5 linii na nazwę a linie na ulicę i miejscowość. System co prawda dodaje linie z adresem do pdf-a jednak zabiela je białymi prostokątami (Z nieznanych mi bliżej powodów). Umiem już zdekompresować plik i zdjąć te białe zasłony jednak nie rozwiązuje to przyczyny problemu zbyt wąskiej etykiety. W pliku ZPL@RKW_E@Default.txt jest przewidziane 5 linii na adresata o długości 35 znaków lub (E - co to znaczy ?) i system na tyle pozwala.
Proszę o jakieś wskazówki.
Zaznaczam, że adresat (inni również) został wpisany do EZD automatycznie przez system przy odebraniu przesyłki z eDoręczeń, więc poinformowanie pracowników o limicie nazwy nie pomoże (trzeba by systematycznie sprawdzać wszystkie kontakty i skracać).
Przykład adresata dzielonego na 5 linii: KOMORNIK SĄDOWY PRZY SR DLA WARSZAWY-WOLI W WARSZAWIE LIDIA ŻUKOWSKA KANCELARIA KOMORNICZA NR XXV

Może spróbuj dodać etykietę w tym miejscu i jej rozmiary.

Administracja - > słowniki

ten plik tekstowy o którym piszesz to plik z poleceniami języka ZPL który steruje drukarką naklejek może ktoś tutaj zna się na oprogramowaniu w tym jezyku lub potrafi odczytać poszczególne polecenia co one oznaczają może wtedy da się to wyedytować.

Tu znalazłem instrukcję do tego jeżyka programowania, ale niestety nie potrafię w nim programować

Tak jak napisałem, mam utworzone etykiety.

W katalogu z plikami (C:\Users\a.holz\AppData\Local\Nask.Desk\ login \Szablony) widzę jedynie standardowe pliki z procesem i polami drukowanymi. Dodanie nowego rozmiaru etykiety nie dodało nowego pliku.

Standardowy plik nie jest specjalnie długi i jest dość łatwy w zrozumieniu.

^XA
@ZPLFont@
^CI28
^FWN
^FO25,250
^FWB
^FD@priorytet@
^FS
^FO25,5
^FWB
^FD@rodzajKorespondencji[16][0][C]@
^FS
^FO50,5
^FWB
^FD@rodzajKorespondencji[16][1][C]@
^FS
^FO75,5
^FWB
^FD@rodzajKorespondencji[16][2][C]@
^FS
^FWN
^FO300,15
^FD@znakSprawy@
^FS
^FO150,40
^BCN,50,N,N,N
^FD@kodKreskowy@
^FS
^FO300,95
^FD@nrRkw@
^FS
^FO150,130
^FD@nazwaAdresata[35][0]@ <------------
^FS
^FO150,155
^FD@nazwaAdresata[35][1]@ <------------
^FS
^FO150,180
^FD@adresAdresata[E][0]@ <------------
^FS
^FO150,205
^FD@adresAdresata[E][1]@ <------------
^FS
^FO150,230
^FD@adresAdresata[E][2]@ <------------
^FS
^FO150,255
^FD@dodatkoweInformacje[0,29]@
^FS
^FO150,280
^FD@dodatkoweInformacje[30,59]@
^FS
^FO200,310
^BCN,40,N,N,N
^FD>;>8@kodKreskowy2@
^FS
^FO200,355
^FD@numerR[25][0][C]@
^FS
^XZ

Dzielenie na linie i zamazywanie na biało jest wykonywane prawdopodobnie niezależnie od użycia tego pliku. Nie widząc możliwości zmian wysłałem powyższą prośbę, Odnoszę wrażenie, że podział na linie i zamazywanie jest wykonywane niezależnie od formularza opisanego w tym pliku. Plik wygląda na formularz z polami do wypełnienia. Jeżeli jest inaczej (i np. szerokość linii zależy od ustawień w tym pliku) to proszę o informację. Może dopiero trzeba stworzyć własny plik ?