Dzień dobry
Mam pytanie dot. prowadzenia spraw. Problem nie jest techniczny ani merytoryczny a raczej proszę o potwierdzenie jak to powinno być robione.
Zajmuję się nadawaniem uprawnień dla pracowników.
Pyt.1.
Nadaję uprawnienie dla Kowalskiego do systemu. Dostaję wypełniony wniosek i tworzę sprawę.
Czy gdy będę odbierał te uprawnienia bo np. Kowalski pójdzie na zwolnienie na 3 miesiące to muszę robić nową sprawę czy dorzucić dokument odebrania do poprzedniej.
Z jednej strony są to dwie różne sprawy i powinny być prowadzone oddzielnie. Z drugiej strony byłby większy porządek w EZD RP.
Pyt. 2
Czy jak Kowalski ma mieć dostęp do systemu A, systemu B i systemu C to robić to w jednej sprawie czy rozbijać na oddzielne? Na każdy system jest inny wniosek.
Czy zrobić inaczej i dla pracownika założyć jedną sprawę i tam wrzucać z czasem wszystko dot. nadawania i odbierania uprawnień.
Dotychczas w papierze robiłem tak że jedna sprawa to był jeden system dla jednego pracownika. Chyba że zmieniałem dla kilku pracowników jednocześnie w tym samym systemie więc to była jedna sprawa.
Jakaś podpowiedź z doświadczenia?
Dziękuję.