Witam serdecznie,
Szybkie pytanie. Gdzie mogę ustawić rozdzielnik? Na wersji testowej mam go do wyboru w momencie wyboru koperty. Niestety dla wersji produkcyjnej tego nie mam i zastanawiam się jak go ustawić. Kiedyś już wydaje mi się miałem z nim styczność. Jednak nie był jakoś bardzo wykorzystywany. I w tym momencie właśnie się okazuje, że jest potrzebny.
Proszę o informację i pomoc jeżeli ktoś z Państwa posiada taką wiedzę
Dzień dobry,
rozdzielnik wysyłkowy generuje się samodzielnie, jeżeli podczas rejestracji wysyłki wskaże się więcej niż 1 adresata. Wtedy system zakłada, że to samo pismo będzie kierowane hurtowo do kilku odbiorców. Zrzut ekranu poniżej.
Nie ma opcji konfiguracji rozdzielnika (vide ustawienia nadruków na kopertach/etykietach/wkładkach).
Dziękuję i miłego dnia,
Tomasz Skwarka
Sprawdzałem na wersji testowej u Nas. Generując wysyłkę tylko nawet do jednego adresata to opcja rozdzielnika pojawia się. Więc ilość adresatów nie powinna wpływać na to czy rozdzielnik jest czy go nie ma
Dobra nie ważne. Sprawa wyjaśniona. Rozdzielnik się pojawia bez względu na ilość adresatów. Po prostu na wersji testowej wygląda to troszkę innaczej niż na produkcyjnej u Nas. Ale dlaczego tak się dzieje to nie mam pojęcia skoro i prod i test są w tej samej wersji.