Omyłkowe zrobienie kopii do pism z maila

Pracownik omyłkowo zrobił kopie do pism otrzymanej do realizacji zarejestrowanej uprzednio w RPW wiadomości e-mail (.msg). Plik oznaczony jako kopia znajduje się w lokalizacji Biurko-W toku-Pisma. W jaki sposób można usunąć zbędną kopię pisma z systemu? Po zaznaczeniu pliku nie pokazują się żadne opcje do wyboru.

Chyba tylko można je zakończyć i wybrać “Zwykłe zakończenie” :frowning:

No właśnie nie pojawia się ta opcja, ani żadna inna… :frowning:

jeszcze przyszło mi do głowy, że jeśli pracownik ma uprawnienie usuwania z RPW, to może go usunąć, a potem (gdy dokumentu nie ma już w RPW) może pojawiają się jakieś opcje :slight_smile:

Można poprosić o dodanie zrzutu z systemu?

nie wiem czy tak to wygląda u Pani Justyny, ale ja mam tak:

No ja mam tak - zaznaczam checkbox przy pliku i żadne opcje do wyboru się nie pojawiają. Już sprawdziłam, że zależy to od rodzaju pliku: skopiowane dokumenty (.pdf, .docx, itp.) można zakończyć, skopiowanego maila (.msg) - brak opcji :frowning:

Tylko, że nie chcę usuwać z RPW, a jedynie usunąć kopię…

Niestety nie da się usunąć kopii, a sama się przez przypadek nie tworzy :slight_smile: Na chwilę obecną można jedynie zakończyć. Uprzejmie proszę o przesłanie zgłoszenia na portal zgłoszeń w tym temacie - dodamy opcję usuń.

Tak jak pisałam wcześniej i co widać na załączonym screenie, nie mogę zakończyć kopii, bo nie widzę takiej opcji

Proszę sprawdzić na przeglądarce Firefox , jeśli używa Pani Chrome to tam , spotkałem się z sytuacją gdzie panel boczny nie pokazuje się po zaznaczeniu dokumentu.

Czy udało się rozwiązać problem, u mnie w organizacji u jednego pracownika występuje ta sama sytuacja.

Też mamy ten sam problem. Po kontakcie z wsparciem dostaliśmy informację że to jest nieprawidłowe działanie systemu i błąd jest w trakcie naprawy.