E-doręczenia brak wiadomości odebranych/wysłanych przez EZD RP

Mam mianowicie taki problem. Dlaczego w skrzynce e-doręczeń nie mam wiadomości wysłanych przez EZD RP. Mam na przykład tylko dwie wiadomości wysłane dzisiaj. A wszystkie inne wysłane przez EZD RP nie są obecne w skrzynce wysłanych. Byłem przekonany że kopia wiadomości wysłanych będzie obecna na stronie e-doreczeń. Trochę do dziwne bo wiadomości wysłane dzisiaj przez EZD RP są w wysłanych na e-doreczeniach. A reszty brak. a wysyłam od listopada zeszłego roku. Juz wysłałem kilkadziesiąt wiadomości. To samo dotyczy wiadomości odebranych. Nie mam żadnej wiadomości odebranej od momentu integracji EZD RP z e-doreczeniami. Coś tutaj jest nie halo.

Jeszcze dzisiaj przyszedł mail z EZD RP o problemach z komunikacją EZD RP z e-Doręczeniami

“… Ze względu na losowy charakter realizacji wysyłek od wczoraj do dzisiejszego południa, rekomendujemy weryfikację statusu przesyłek wysyłanych w tym czasie przez pracowników Państwa podmiotów bezpośrednio na skrzynkach e-Doręczeń.”

Czyli kopie wiadomości odebranych i wysłanych powinny być na stronie e-doreczen, ale niestety ich nie ma.

1 polubienie

Proszę sprawdzić na e-Doręczeniach w folderze “Kosz” są tam wiadomości wysłane i odebrane. Po wejściu w wiadomość można podejrzeć szczegóły.

1 polubienie

Faktycznie są. :-). W Życiu bym się nie spodziewał, że wylądują w koszu. Bardzo dziękuję za pomoc.

1 polubienie