Dziennik Zdarzeń - wyszukiwanie informacji

Dzień dobry,

mam potrzebę wyszukania w dzienniku zdarzeń co zadziało się z pismem o określonym numerze RPW.
Chodzi mianowicie o informację czy był w składzie, jeśli tak to kiedy został wyrejestrowany. Próbowałam pozyskać te dane z dziennika zdarzeń, ale wyszukiwarka w dzienniku nie jest w stanie zlokalizować tych danych.

Przed skorzystaniem z dziennika zdarzeń, próbowałam pozyskać te dane z rejestrów, metadanych, historii dekretacji, historii zadania oraz z modułu składy. Niestety nie znalazłam potrzebnych danych.

Pozdrawiam

Gizelo, Dziennik zdarzeń opis funkcji dostępny jest tutaj: https://podrecznik.ezdrp.gov.pl/podglad-historii-zdarzen-zmieniajacych-dane-w-systemie/ to historia wykonywanych operacji (czynności) przez pracowników, a nie historia życia dokumentu czyli tego, kto jakie czynności z tym dokumentem wykonywał, w tym kto go rejestrował w składzie lub kto go wyrejestrowywał. Jeśli posiadasz informację o nr RPW dokumentu to:

• W rejestrze korespondencji wpływającej znajdziesz informację o tym, kto rejestrował dokument jako wpływ do jednostki

• W sekcji Kancelaria>Składy>Dokumenty składzie po wyszukaniu dokumentu zaznaczeniu checkboxa przy dokumencie i wybraniu przycisku Historia znajdziesz w historię informację o tym , kto rejestrował dokument w składzie (nie musi to być ta sama osoba, która rejestrowała dokument w Rejestrze Dokumentów Wpływających), o tym, kto zamawiała dokument do wypożyczenia lub wyrejestrowania

• W wyszukiwarce po numerze RPW lub tytule dokumentu znajdziesz informację o tym kto jest jego obecnym właścicielem

Dzięki tym informacjom w Dzienniku zdarzeń będziesz mogła wyszukać osobę, która wykonała konkretną czynność np. zarejestrowała dany dokument. W metadanych czy historii zadania nie znajdziesz informacji np. o rejestracji dokumentu w składzie chronologicznym.