Brak różowej kropki pod literą A pomimo złożonych akceptacji

Przy akceptacji, przez wiele osób, dokumentu dodanego przez Dodaj plik z szablonu, system tworzy nowe wersje dokumentu po każdej akceptacji, a po kilku akceptacjach przestaje podświetlać się literka A, czyli plik wygląda jakby nie miał akceptacji. Po kliknięciu w literkę A akceptacje są widoczne. Każda akceptacja na nowej wersji.
Analogicznie się dzieje, jeśli po odrzuceniu plik pdf zostanie nadpisany przez Wczytaj nową wersję. Literka A pozostaje szara pomimo ponownej akceptacji nowej wersji i widocznych akceptacji po kliknięciu w literkę A.
Bardzo proszę o informację dlaczego tak się dzieje. Błąd powtórzyliśmy wielokrotnie.

Nie udało mi się odwzorować przedstawionej sytuacji. Testy są przeprowadzane na wersji testowe? Która to wersja?

Wersja 19.7.15. nie sprawdzałam jeszcze na nowej. Błąd pojawia się po wielu akceptacjach, trudno mi powiedzieć po ilu, ale sprawdzałam to na pewno kilka razy.

Proszę o utworzenie zgłoszenia na Helpdesku. Opisać sytuację i dodać zrzuty.
Dodać informację czy dotyczy to wszystkich utworzonych plików z szablonu i czy błąd powtórzony był na jednym/kilku stanowiskach?

Wygląda na to że w wersji 19.7.43 nie ma tego problemu.
Testowaliśmy akceptację dokument przez kilka osób i każda akceptacja została na pierwszej wersji dokumentu.

Dziękuję bardzo za wiadomość, przetestujemy wobec tego na drugiej maszynie.

Witam serdecznie
Na Wersji: 19.7.43 niestety mamy ten problem. Dokumenty zostały dodane i zaakceptowane ale ikonka się nie świeci. Jest szara. Było to już zgłaszane do administratora EZD. I sprawa została do Państwa przekazana (do NASK)