Udostępnianie do wiadomości na etapie dekretacji

Dzień dobry,

Czy istnieje w tej chwili sposób lub czy jest planowane wprowadzenie możliwości udostępniania większej liczbie odbiorców pisma do wiadomości na etapie dekretacji? W tej chwili na etapie dekretacji widzę możliwość udostępnienia pisma do wiadomości tylko jednej osobie (wraz z wystawienie zadania do realizacji). Niezwykle użyteczna byłaby możliwość udostępniania pisma do wiadomości większej liczbie odbiorców podczas wystawiania zadania do realizacji na tym piśmie.

Co oznacza wprowadzenie możliwości udostępniania większej liczbie odbiorców pisma do wiadomości na etapie dekretacji? W tej chwili dekretując dokument za pomocą opcji Do dekretacji do jednej osoby mogę udostępnić go do maksymalnie 20 osób. Dekretując dokument za pomocą opcji Do realizacji nie mogę udostępniać do wiadomości. O jakiej liczbie osób mówimy - 100, 300, 1000?

Podepnę sie do pytania. W jami sposob pismo wewnetrzne moge wyslac do wszystkich, np 500 osob

Agnieszko, na tą chwilę nie da się wysłać/ udostępnić do wiadomości pisma jednocześnie do 500 osób, da się to zrobić udostępniając np. do osób kierujących komórkami organizacyjnymi a dopiero oni udostępniają dalej. Niestety na tą chwilę - podkreślam - na tą chwilę mogę udostępnić dokument maksymalnie do 20 osób