Witam,
czy ktoś wie, dlaczego nie mogę dodać dokumentu do NAS. Kiedy zanaczam akcje-zakończ-powód zakończenia-nie stanowi akt sprawy, wyświetla się komunikat: wystąpił blą podczas pobierania danych…
dziękuje za pomoc
Witam,
czy ktoś wie, dlaczego nie mogę dodać dokumentu do NAS. Kiedy zanaczam akcje-zakończ-powód zakończenia-nie stanowi akt sprawy, wyświetla się komunikat: wystąpił blą podczas pobierania danych…
dziękuje za pomoc
Dzień dobry,
miałem ten sam problem. Zgłosiłem to poprzez KUIP. Problem udało się dopiero rozwiązać podczas wiedorozmowy z pracownikiem NASK. Nie zdiagnozowaliśmy przyczyny tego błędu. Natomiast zrobiliśmy kilka “operacji” i w końcu problem się rozwiązał.
1. Czy NAS jest nałożony na istniejącą (tą z importu) klasę JRWA czy na klasę którą Pani sama dodała do JRWA?
2. Proszę włączyć NAS do innych klas (w ramach testu, niekoniecznie zgodnie z rzeczywistością)
3. Proszę usunąć NAS z klasy i dodać ponownie.
4.Proszę sprawdzić w Module → Spis spraw niestanowiących akt sprawy czy w filtrze SYMBOL JRWA rozwija się lista i czy na liście znajdują się jakieś klasy JRWA.
Oczywiście należy mieć dostęp do ZARZĄDZANIE JRWA, żeby robić te wszystkie operacje.