Otwieranie Plik mp3

Czy ktoś dostał przez eDoręczenie plik .mp3?

Jak to otworzyć?

wyskakuje komunikat

obraz

Proponuję najpierw pobrać na dysk (kwadraciek przy nazwie i Pobierz na dysk po prawej stronie). EZD nie jest programem do odtwarzania plików dźwiękowych :slight_smile:

po zaznaczeniu mam tylko jedna opcję:

obraz

Brak możliwości pobrania

Proszę przedstawić konkretniejszy opis sytuacji, w jakim menu jest widoczny ten plik (zrzut ekranu po anonimizacji ?) żeby można się było łatwiej odnieść. Czy np. koralik V jest klikalny ?

Jedyna funkcja dostępna przy zaznaczeniu chceckbox’a przy załączniku to Rewaliduj dokument. Brak możliwości pobrania. Przycisk (koralik) V nie jest klikalny.

Podbijam, może ktoś mógłby wyjaśnić. U mnie to samo jest z plikiem pdf. Ani z pozycji metadanych, ani z akt sprawy nie mogę dosłownie nic z nim zrobić - oprócz oczywiście rewalidacji, która nic nie zmienia.

Nie wiem jak z .pdf bo u mnie otwiera normalnie natomiast rozwiązałem problem .mp3. Po dodaniu pisma do sprawy można wykorzystać funkcję AKCJE - Pobierz akta sprawy. Pobieramy wszystkie pliki na dysk w tym plik .mp3. Problem jest gdy pismo dotyczy sprawy prowadzonej poza EZD RP wtedy pozostaje dodanie do jakiejś technicznej sprawy - nie jestem zwolennikiem tej metody ale póki co nie widzę innego rozwiązania.