Czy ktoś dostał przez eDoręczenie plik .mp3?
Jak to otworzyć?
wyskakuje komunikat

Czy ktoś dostał przez eDoręczenie plik .mp3?
Jak to otworzyć?
wyskakuje komunikat

Proponuję najpierw pobrać na dysk (kwadraciek przy nazwie i Pobierz na dysk po prawej stronie). EZD nie jest programem do odtwarzania plików dźwiękowych ![]()
po zaznaczeniu mam tylko jedna opcję:

Brak możliwości pobrania
Proszę przedstawić konkretniejszy opis sytuacji, w jakim menu jest widoczny ten plik (zrzut ekranu po anonimizacji ?) żeby można się było łatwiej odnieść. Czy np. koralik V jest klikalny ?
Jedyna funkcja dostępna przy zaznaczeniu chceckbox’a przy załączniku to Rewaliduj dokument. Brak możliwości pobrania. Przycisk (koralik) V nie jest klikalny.
Podbijam, może ktoś mógłby wyjaśnić. U mnie to samo jest z plikiem pdf. Ani z pozycji metadanych, ani z akt sprawy nie mogę dosłownie nic z nim zrobić - oprócz oczywiście rewalidacji, która nic nie zmienia.
Nie wiem jak z .pdf bo u mnie otwiera normalnie natomiast rozwiązałem problem .mp3. Po dodaniu pisma do sprawy można wykorzystać funkcję AKCJE - Pobierz akta sprawy. Pobieramy wszystkie pliki na dysk w tym plik .mp3. Problem jest gdy pismo dotyczy sprawy prowadzonej poza EZD RP wtedy pozostaje dodanie do jakiejś technicznej sprawy - nie jestem zwolennikiem tej metody ale póki co nie widzę innego rozwiązania.