Brak odpowiednich uprawnień do wyświetlenia wybranego widoku (d40caf46)

Nowa struktura, użytkownicy jak i szablony uprawnień dodane ręcznie z pominięciem szablonów.

Użytkownik po zalogowaniu otrzymuje błąd “Brak odpowiednich uprawnień do wyświetlenia wybranego widoku (d40caf46)” . Nie wyświetla się menu z lewej strony.

Gdy zrobię tego samego użytkownika w KUIP administratorem, to w EZD wyświetla się wszystko poprawnie.
Przetestowałem to w różnych konfiguracjach szablonów uprawnień, za każdym razem jest ten sam efekt.

Czy możesz podać więcej szczegółów odnośnie użytkownika? W jakim przypadku wyświetla Ci się komunikat o którym piszesz? Co to za pracownik (kancelaria, pracownik merytoryczny), co ma się temu pracownikowi wyświetlać/ do czego ma mieć dostęp (jakich funkcji)?

Pozdrawiam

Ok, sytuacja rozwiązana.
Problem pojawił się w momencie, gdy usunąłem pojedynczo uprawnienia “pracownik” z profilu użytkownika.

Rozwiązanie:

• usunąć ze struktury stanowisko które obejmował użytkownik
  • stworzyć ponownie stanowisko
    • wdrożyć strukturę roboczą

Dzień dobry.

Niestety dziś dokonałam tego samego błędu tylko na 40 osobach. Pytanie moje, czy po wykonaniu powyższych czynności znika historia pracy danej osoby? Czy nie ma innego rozwiązania tej sprawy? Będę wdzięczna za info.