Użytkownicy zostali prawidłowo zaimportowani z pliku csv. Miałem możliwość ich dopisania do struktury. Wszystko działało.
Niestety W momencie, gdy chciałem usunąć użytkownika wyskoczył błąd opisany jako “Problem z logowaniem”. Wypróbowałem różne możliwości usunięcia użytkownika - wyłączenie go i usunięcie, edytowanie i usunięcie czy nawet samo zaznaczenie dwóch osób i usunięcie. Niestety za każdym razem był ten sam rezultat. Przeglądarka wypluwa status błędu 400.
Czy ktoś może już spotkał się z tym problemem i znalazł jakieś rozwiązanie?
Bartoszu, która masz wersję systemu?
Wersja: 15.63
Wersja API: 15.83
Z którego miejsca próbowałeś usuwać użytkowników z listy użytkowników czy ze szczegółów użytkownika? Czy podmiot został wywołany przez Administrtaora chmury?
Próbowałem usunąć użytkownika z listy oraz ze szczegółów użytkownika. Podmiot został wywołany (stworzony) przez Administratora chmury. Samo zgłoszenie problemu zostało do Was przekazane jeszcze inną drogą.
Założyłem ten temat licząc, że problem ten nie jest za bardzo skomplikowany i się sprawnie załatwi oraz aby pozostali użytkownicy mieli informację na jaki problem my się natknęliśmy.
Sprawa została rozwiązana przez Administratora chmury