Dzień dobry jak zarządzić sprawą, w sytuacji komunikatu “brakujące metadane” mimo, że ikona o uzupełnieniu występuje
Nie mam możliwości zwrotu do Pracownika ani zmiany obiegu i skierowania sprawy ponownie do Kierownika, obie ścieżki nie pozwalają na “zakończenie” sprawy lub też “skierowania jej dalej.
A czy któreś z widocznych pism nie ma przypadkiem załącznika - nawiasu kwadratowego na końcu nazwy?
tak, faktycznie był załącznik w formie raportu z weryfikacji podpisu, uzupełniłam metadane i udało się zakończyć proces. Dziękuję
Dziwna sprawa. U mnie też wyskoczyło brak możliwości zakończenia sprawy z uwagi na brak uzupełnienia metadanych. Tylko, że ja tych plików nie generowałem - były to pliki “xml” wygenerowane przez - w sumie nie wiem kogo, system? Wstawiłem po prostu datę odpowiadającą dacie z wpływu pliku.
Wydaje mi się, że wcześniej tego problemu nie było i metadane były już uzupełnione.
A były eDoręczenia które wpłynęły do tej sprawy lub były z niej wysyłane? Jeśli tak, to mamy rozwiązaną zagadke pliku xml
No tak , wpłynęły przesyłki z xml’ami. Czyli jeszcze trzeba uzupełniać metadane dla xml’a?
Wszystkie pliki w sprawie muszą mieć uzupełnione metadane. Załączniki do xml w większości przypadku mają już uzupełnione metadane - tylko ten główny plik pozostaje bez metadanych