Dzień dobry drodzy Państwo dziś mam taki psikus w EZD : w rejestrze RPW brakuje mi 10 kolejnych numerów , nikt nic nie usuwał ani nie rejestrował . Może ktoś podpowie co się mogło stać ?
Witam problm wystepuje nie tyko u państwa. U nas w dniu wczorajszym zgninęło ok 100 pism
Czy Państwo to gdzieś zgłaszali ? My pracujemy na EZD bardzo krótko więc jeszcze nie do końca wiemy jak reagować ![]()
na której jesteście wersji?
witam
Wersja 21.31.3 (B)
Wysłane z iPhone’a
Prawdopodobnie sytuacja analogiczna jak w tym wątku:
Witam
Tak. zacytowowaliście państwo wątek założony prze zemnie
Pozdrawiam
mgr inż. Tomasz Ulicki
Główny specjalista ds. bezpieczeństwa danych i systemów informatycznych
Urząd Gminy w Słupnie
ul. Miszewska 8a
09-472 Słupno
tel: 242679572
Informujemy, iż Pani/Pana dane osobowe są przetwarzane w związku z prowadzeniem korespondencji w celach, dla którego zostały nam udostępnione.
Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Wójt Gminy Słupno.
Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych, prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych lub do wniesienia sprzeciwu wobec ich przetwarzania. Ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego PUODO gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy RODO.
Treść pełnej klauzuli informacyjnej jest dostępna pod adresem https://slupno.eu/rodo
Ta wiadomość pocztowa i wszelkie załączone do niej pliki są poufne i podlegają ochronie prawnej. Jeśli Pani/Pan nie jest jej prawidłowym adresatem, to jakiekolwiek jej ujawnianie, reprodukcja, dystrybucja lub inne rozpowszechnianie są ściśle zabronione. Jeśli ta wiadomość trafiła do Pani/Pan wskutek błędu, proszę o niezwłoczne powiadomienie nadawcy i usunięcie otrzymanych informacji.
Pracujemy na wersji 21.31.3 (B)
czy te błędy nadal się pojawiają, czy też była to jednorazowa sytuacja? Mamy wersję onPremise i czytając o Waszych problemach zastanawiamy się, czy podnosić do 21.31 gdy już się pojawi dla nas.
u mnie wczoraj zniknęło 10 numerów RPW a dziś kolejne 2 numery
Komunikat widoczny na portalu e-Doręczenia - e-Doręczenia - Portal Gov.pl