Brak dokumentów w "Do obsłużenia" po aktualizacji

Wczoraj zrobiłem aktualizację z 26.103.4 do 26.105.9.
Dzisiaj po przekazaniu dokumentu innemu użytkownikowi (dokument z e-doręczeń), nowy użytkownik nie widzi tego dokumentu w menu “Do obsłużenia”. Ma tylko informację w powiadomieniach (dzwoneczek), ale jak tam kliknie - przekierowuje go na stronę z informacją “Brak dostępu do wybranego widoku”. Użytkownik, który przekazał dokument nie widzi też tego w Monitorowaniu. Jedyny ślad jest w Rejestry / Rejestr przesyłek wpływających.
Co się stało? Za wysoko skoczyłem z wersją aktualizacji? Trzeba jednak po kolei?

OK, już doczytałem żeby jednak robić aktualizacje po kolei.
Coś można zrobić teraz? Logowanie na root / administracja / wyczyść pamięć podręczną?
Jakaś synchronizacja?

Edit:
Czyżby trzeba było włączyć “Nowe zadania” na podmiocie? Mamy obecnie wyłączną tą opcję (jest na NIE).

Cześć, udało się rozwiązać ten problem? U mnie również taka sytuacja wystąpiła.

Jeżeli jednostka posiada wsparcie zgłoszeniowe NASK to należy skontaktować się z tym wsparciem mailowo/przez zgłoszenie. Jeżeli jednostka nie posiada wsparcia NASK, to konieczne może być przywrócenie środowiska z kopii zapasowej.

Dla partnerów z wersją B zadań na Podmiocie (widok Do Obsłużenia/Monitorowanie) prośba:

Proszę przed aktualizacją do wersji 26.104 lub wyższych zalogować się na konto root do EZD RP, wejść w Administracja, Podmioty i dla danego podmiotu posiadającego już wersję B zadań (widok Do obsłużenia/Monitorowanie) włączyć Nowe Zadania by uniknąć problemu z wykasowaniem zawartości widoków Do obsłużenia i Monitorowanie.

Dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam

Czy niewykonanie tych czynności:

przed aktualizacją do wersji 26.104 lub wyższych zalogować się na konto root do EZD RP, wejść w Administracja, Podmioty i dla danego podmiotu posiadającego już wersję B zadań (widok Do obsłużenia/Monitorowanie) włączyć Nowe Zadania by uniknąć problemu z wykasowaniem zawartości widoków Do obsłużenia i Monitorowanie.

spowoduje tylko utratę tych danych w “Do obsłużenia” i “Monitorowanie”, czy może przynieść jeszcze jakieś inne konsekwencje w przyszłości?

Nie znamy innych konsekwencji, dlatego bezpieczniej jest dla Podmiotów z wersją B (widok Do Obsłużenia/Monitorowanie) ująć to przed aktualizacją do wersji 26.104.x co też ujęliśmy: Instrukcja aktualizacji EZD RP z wersji 26.103.x do 26.104.x oraz 26.105.x – Podręcznik użytkownika systemu EZD RP