KSeF brak faktur w zakładce "Do obsłużenia"

Dzień dobry

Konfiguracja KSeF wygląda na prawidłową (połączenie prawidłowe), ale faktury nie trafiają do osoby ustawionej do odbierania faktur do zakładki “Do obsłużenia”. Nie widać ich nigdzie poza zakładką “Rejestry”->“Rejestr przesyłek wpływających” albo wyszukując po numerze RPW w zakładce “Kancelaria”->“Metadane”. Faktura wygląda jakby wpłynęła, automatycznie pobrała numer RPW i się zarejestrowała, ale nie trafia do osoby do odbierania faktur. Z rejestru wynika, że rejestrującym i odbiorcą faktury jest ta osoba ustawiona do odbioru faktur, ale nigdzie tej faktury nie ma.

Proszę o pomoc w tej sprawie

pozdrawiam

Sebastian

Czy osoba z której był generowany certyfikat po stronie KSeF ma uprawnienia do podglądu faktur?

Tak ma. Dzisiaj zrobiłem jeszcze aktualizację z wersji 26.106.11 do wersji 26.202.6, wyłączyłem i włączyłem konfigurację KSeF i będę jeszcze obserwował jak coś przyjdzie.

Okazało się, że aktualizacja do wersji 26.202.6 rozwiązała problem. Wszystko działa już prawidłowo.

Pozdrawiam

Sprawdźcie czy nie ma różnic, bo u nas są straszne dziury po “aktualizacji” i więcej faktur się nie zaciągnęło niż zaciągnęło…