Patrząc na instrukcję https://podrecznik.ezdrp.gov.pl/instrukcja-instalacji-ezd-rp-srodowisko-produkcyjne/ w samym wrześniu artykuł modyfikowany był co najmniej dwa razy (tyle zauważyłem). Czy można gdzieś prześledzić co się zmieniło? Kiedyś była instrukcja do 500 użytkowników (wiem, że nie aktualna), ale czy można ją gdzieś znaleźć?
Na liczbę modyfikacji w miesiącu bym nie patrzył Po opublikowaniu opisu przez kolegów z działu wsparcia technicznego robimy korektę, uspójniamy terminologię, poprawiamy numerację nagłówków (WCAG) itp. Zmiana przecinka odnotowana jest jako modyfikacja.
Co do opisów procesu instalacji - uprościliśmy rekomendacje i podzieliliśmy typy instalacji na środowisko testowe i produkcyjne. Teraz nie ma wątpliwości, każdy wie, co uruchamia.
Określanie liczby użytkowników było kłopotliwe - system jest optymalizowany i rozwiązanie, które kiedyś było adekwatne dla 500 użytkowników, teraz spokojnie wystarczy dla większej liczby osób pracujących w EZD RP.
BTW - czy w starym opisie było coś, czego brakuje Panu w artykule na podlinkowanej stronie? Sugestie są mile widziane.
Pozdrawiam!
SK
Dziękuję za odpowiedź. Raczej niczego mi nie brakuje.
Temat założyłem ponieważ szacowałem wymagania sprzętowe, które uległy zmianie. W związku z czym potrzebowałbym potwierdzenia, że faktycznie ‘kiedyś’ takie, a nie inne były zalecenia.