Dzień Dobry,
Chciałbym dopytać czy jest możliwość aby kierownik miał możliwość podejrzenia innych statystyk niż są wyświetlane domyślnie np tak jak mamy kolumny SPRAWY ZREALIZOWANE W BIEŻĄCYM MIESIĄCU to aby kierownik miał możliwość podejrzenia np jeszcze w ciągu 3 miesięcy 6 i np 12 aby miał możliwość wyboru. Poza tym nie wiem czy tylko u nas coś takiego występuje ale w statystykach brakuje niektórych działów czy jeśli ktoś ma np 0 spraw to nie będzie uwzględniany w tych kolumnach?
Jeśli natomiast takich możliwości edycji pulpitu kierownika nie ma może warto by się pochylić nad dodaniem takich możliwości i funkcjonalności?
Dzień dobry,
w zakładce “spis spraw” w lewym menu pulpitu głównego, kierownik może przejrzeć sprawy całej komórki organizacyjnej z całego
bieżącego i poprzedniego.
Wiem o tym ale chodzi o takie wizualne zestawienie jak jest w pulpicie kierownika tyle że z całego roku. Swoją drogą mam też inny problem i nie wiem czy zakładać na to osobny temat chodzi o to że generowanie raportu pokazuje inny status sprawy niż jest faktyczna raport wygenerowany dzisiaj a sprawa zakończona w poprzednim miesiącu. W wygenerowanym raporcie pokazuje że jest w toku.
Prawdopodobnie pulpit kierownika jest tylko z miesięczną grafiką. Nie znalazłam zmiany tych ustawień. Być może są ukryte 
Jeżeli błędy w raportach występują częściej niż raz, proponuję zgłosić występowanie błędu.