Dodawanie kontaków, nadawców

Cześć,

mam pytanie dotyczące dodawania adresata będącego osobą fizyczną w integratorze EZDRP.

Stan faktyczny:

1. Korzystam z endpointu:
    POST /ezdrp/integrator/v2/adresaci

2. Dla adresata będącego osobą fizyczną wymagane jest podanie m.in.: idImie oraz idNazwisko

3. Jeśli w payloadzie nie przekażę idImie i idNazwisko, otrzymuję błąd 500 po stronie API.

4. W dostępnym dla mnie integrator-apinie widzę żadnych działających endpointów w rodzaju:

• /ezdrp/integrator/v2/adresaci/imiona/...

• /ezdrp/integrator/v2/adresaci/nazwiska/...

W słownikach też nie znalazłem tej informacji

Pytanie:

Z jakiego konkretnego endpointu / słownika / rejestru mam pobrać wartości idImie oraz idNazwisko dla osoby fizycznej, aby poprawnie wypełnić te pola w wywołaniu:

POST /ezdrp/integrator/v2/adresaci?

Proszę o:

1. Wskazanie dokładnego URL i nazwy endpointu, z którego należy pobierać idImie i idNazwisko.

2. Krótki przykład requestu i response pokazujący, skąd pochodzi idImie / idNazwisko.

3. Ewentualnie przykładowy poprawny payload JSON dla osoby fizycznej, który przechodzi w aktualnym środowisku INT bez znajomości wartości idImie oraz idNazwisko

Bez tej informacji nie jestem w stanie poprawnie utworzyć adresata osoby fizycznej, bo wymagane są idImie i idNazwisko, a nie ma jasnego źródła tych ID po stronie API.