Bląd przy instalacji środowiska testowego EZDRP

Dzień Dobry,

Konfiguruje drugie środowisko testowe EZDRP w naszej domenie. Konfiguracja praktycznie identyczna jak na poprzednim środowisku, różnica tylko w adresach URL ze względu na to że to kolejne z kolei środowisko. Po w drożeniu w deploymentach “filerepo-api”, “sso-apigateway” i “sso-identityserver” pojawia się od razu “Deployment does not have minimum availability.”. Po 10 minutach od wdrożenia mam na tych deploymentach komunikat “ReplicaSet “****” has timed out progressing.” zaś na podach “filerepo-api”, “sso-identityserver“ mam crashloopbackoff, zaś na “sso-apigateway” mam “Init:0/1 Containers with incomplete status: [waitfor]”. Porównywałem już konfiguracje obu środowisk i nie widać żadnych różnic. Usuwałem pody, a także same deploymenty wdrażając je ponownie ale także nie pomaga. Wdrażałem najpierw najnowszą wersję EZDRP, a potem wersję niższą taką jaką mam zainstalowaną na pierwszym środowisku testowym (21.26.6) ale w każdym z przypadków jest dokładnie taki sam problem. Czy wie ktoś jak rozwiązać ten problem?

Jeżeli wszystkie wymagane usługi działają (tj nfs sewer, postgresql, rabbit, redis, itp) to sprawdziłbym czy nie ma błędu/literówki w danych, które wprowadzamy w opcjach instalacji ezd rp (chodzi o ten formularz, gdzie uzupełniamy database configration, redis database configuration itp).

Bo rozumiem, że środowisko ma te 16vCPU/32GB RAM minimum?