Dzień Dobry,
Konfiguruje drugie środowisko testowe EZDRP w naszej domenie. Konfiguracja praktycznie identyczna jak na poprzednim środowisku, różnica tylko w adresach URL ze względu na to że to kolejne z kolei środowisko. Po w drożeniu w deploymentach “filerepo-api”, “sso-apigateway” i “sso-identityserver” pojawia się od razu “Deployment does not have minimum availability.”. Po 10 minutach od wdrożenia mam na tych deploymentach komunikat “ReplicaSet “****” has timed out progressing.” zaś na podach “filerepo-api”, “sso-identityserver“ mam crashloopbackoff, zaś na “sso-apigateway” mam “Init:0/1 Containers with incomplete status: [waitfor]”. Porównywałem już konfiguracje obu środowisk i nie widać żadnych różnic. Usuwałem pody, a także same deploymenty wdrażając je ponownie ale także nie pomaga. Wdrażałem najpierw najnowszą wersję EZDRP, a potem wersję niższą taką jaką mam zainstalowaną na pierwszym środowisku testowym (21.26.6) ale w każdym z przypadków jest dokładnie taki sam problem. Czy wie ktoś jak rozwiązać ten problem?