skończyłam szkolenie e- learning EZD RP – Wprowadzenie na Kursy | szkolenia.gov.pl
pokazuje mi się informacja, że 100 % kursu mam ukończone, ale nie mogę pobrać certyfikatu, co robię źle?
skończyłam szkolenie e- learning EZD RP – Wprowadzenie na Kursy | szkolenia.gov.pl
pokazuje mi się informacja, że 100 % kursu mam ukończone, ale nie mogę pobrać certyfikatu, co robię źle?
Dzień dobry, prawdopodobnie zapisała się Pani na kurs przed udostępnieniem funkcji pobierania certyfikatu. Proszę wypisać się z kursu i zapisać na niego ponownie. To tylko dwa kliknięcia - opcja Wypisz się jest dostępna po kliknięciu ikony z trzema kropkami.
Po ponownym zapisaniu postępy będą widoczne (nie zostaną skasowane). Przycisk Wyświetl mój certyfikat / Zobacz certyfikat powinien być widoczny na stronie z okładkami kursów oraz w zakładce Postępy (screeny poniżej).
Jeżeli zapisze się Pani i przejdzie kolejny kurs EZD RP - Praca z pismem, opcja pobrania certyfikatu powinna pojawić się automatycznie.
Proszę napisać, czy zadziałało
S.
spróbuję, dziękuję za podpowiedź, dam znać czy się udało
Chciałem zerknąć w te kursy o których mowa.
Zauważyłem checkbox z regulaminem. Wszedłem w link aby zerknąć w regulamin.
Niestety strona nie została znaleziona:
Regulamin korzystania z platformy szkoleniowej administracji publicznej jest dostępny na stronie: Regulamin platformy - Szkolenia - Portal Gov.pl (www.gov.pl)