Instalacja testowa - błędy w logach

Dzień dobry, po instalacji wersji testowej w logach mamy ostrzeżenia:

Warning FailedToRetrieveImagePullSecret Pod database-redisappend-master-0 kubelet, ezdrp Unable to retrieve some image pull secrets (local-registry); attempting to pull the image may not succeed.

Czy jest wymagana jakaś poprawka konfiguracji? Instalacja wykonywana według podręcznika ze strony: https://podrecznik.ezdrp.gov.pl/instrukcja-instalacji-aplikacji-ezd-rp-srodowisko-do-150-uzytkownikow/

Marku,

sprawdź, w punkcie ze zrzutu, czy wpisane są prawidłowe wartości, np. czy nie ma literówek lub nie zostało tam local-registry.

Dzień dobry,

próbuję zainstalować instancję testową i otrzymuję w logach podów bazodanowych dokładnie taki sam komunikat jak autor tego wątku, tj:

Events:
  Type     Reason                           Age                 From               Message
  ----     ------                           ----                ----               -------
  Normal   Scheduled                        2m5s                default-scheduler  Successfully assigned ezd/database-redis-master-0 to ezd-test
  Normal   Pulled                           2m4s                kubelet            Container image "docker.io/bitnami/redis:6.2.5" already present on machine
  Normal   Created                          2m4s                kubelet            Created container redis
  Normal   Started                          2m4s                kubelet            Started container redis
  Warning  FailedToRetrieveImagePullSecret  26s (x6 over 2m5s)  kubelet            Unable to retrieve some image pull secrets (local-registry); attempting to pull the image may not succeed.

. Nazwa rejestru wprowadzona poprawnie jako publicregistry (instalowałem kilkukrotnie dla pewności).

Z tego co widziałem, w YAMLu po w/w edycji wciąż pozostaje nazwa local-registry dla pobierania obrazów - poniżej fragment:

imagePullSecrets:
        - local-registry

Próbowałem również ręcznie zmieniać w tym miejscu nazwę rejestru na publicregistry, niestety bez skutku.

Czy móglbym prosić o wsparcie?