Świeżo zainstalowałem EZD testowe (wszystko na jednej vm). Zainstalowałem certyfikat wildcard, dodałem odpowiednie wpisy w domenie i na stronach logowania mam jedynie trzy ładujące się kropki lub kręcące kółko. Data czas jest aktualny.
Znalazłem 1 bład, podawałem wcześniej błędną domenę, ale skorygowałem bład i zrobiłem redeploy aplikacji. w inspektorze pozostał bład
Zablokowano żądanie do zasobu innego pochodzenia: zasady „Same Origin Policy” nie pozwalają wczytywać zdalnych zasobów z „https://sso-idp.testezd.mojadomena.pl/.well-known/openid-configuration” (nieudane żądanie CORS). Kod stanu: (null).
A zobacz tak: workloads → deployment zaznacz wszystkie oprócz nfs conectora i usuń. Następnie apps → installed apps → edit/upgrade i zainstaluj jeszcze raz.
Też próbowałem pańskim sposobem i przez chwilę strona ezdrp-web działała i nawet byłem w stanie się zalogować i oglądać zakładki. Strona kuip-web natomiast nie mogła się w ogóle załadować, więc zrestartowałem komputer i po tym restarcie ani jedna ani druga strona nie działa (pokazują się animacje ładowania jak w tytule problemu). Spróbowałem wykonać ten sposób jeszcze raz, ale nie przyniosło to efektów. Wszystkie pody działają na zielono.
W przeglądarce w trybie deweloperskim w zakładce console/network widać jakieś błędy? Obstawiam, że jest problem z rozwiązywaniem nazw/certyfikatem dla witryn typu sso-idp, itp