Firefox - problem ze zmianą stanowiska

Witam.

Czy u kogoś również jest problem ze zmianą stanowiska w EZD w przeglądarce Firefox? Na Chrome działa OK. (EZD w chmurze wersja 26.204.2 A)

Potwierdzam - u nas również przynajmniej na 2 stanowiskach w firefoxie jest problem. Wersja 26.204.2 B testowa i wersja A produkcyjna - też nie działa.

Mam wrażenie że problem powstał po aktualizacji Firefoxa do wersji 152.0 (aktualizacja pojawiła się wczoraj)

U mnie również występuje ten problem. W przeglądarce Google Chrome wszystko działa normalnie.

U nas także występuje ten problem. Zgłoszone do NASK - wiedzą i pracują nad rozwiązaniem.

Potwierdzam problem, wyczyszczenie ciasteczek i historii przeglądarki “wszystko” rozwiązuje problem.

U mnie wyczyszczenie ciasteczek i historii nic nie pomaga.

U mnie to samo, FF nawet w trybie prywatnym nie pozwala przełączać stanowisk. Chrome bez problemu.

U nas to samo. Wyczyszczenie ciasteczek, historii, resety nie pomagają. Wina jest po stronie Firefox.

W piątek NASK potwierdził mi, że problem jest im znany i na razie zalecają inne przeglądarki.

FF nie jest stały “w związku” z EZD RP :smiley: Dlatego używam innych przeglądarek

Czekam kiedy z windowsem będzię to samo :wink:

jako beta tester Firefoxa, problem zgłaszałem już ponad miesiąc temu 21 maja EZD RP #32619 przy pojawieniu się pierwszej bety FF 152. Niestety zgłoszenie zostało zamknięte przez NASK zaraz kilka dni później 27 maja ponieważ nie zajmują się wersjami beta lecz stabilnymi mimo że pisałem im że beta w końcu trafi do kanału stabilnego i warto rozwiązać problem wcześniej. Jak widać FF jest traktowany przez NASK jako przeglądarka gorszego sortu.

Dziś zmiana stanowiska w FF już działa, wczoraj wieczorem naprawiono problem.